Een zacht begin voor beginners.

Helaas, geen Maaslander ontbijt op bed pakket gewonnen? Hieronder vind je 8 tips voor een perfect ontbijt op bed.

  1. Een glaasje jus in bed is een feest. Maar niet voor je lakens. Schenk het glas dus niet te vol als je naar de slaapkamer gaat. Of beter, neem het sapje apart mee.
  2. Aangekleed staat netjes. Pluk een bloem, zet ‘m in een klein vaasje of glaasje en je ontbijt ziet er gelijk extra bijzonder uit.
  3. Easy to eat. Zorg ervoor dat het ontbijtje makkelijk te eten is. Een vers croissantje met Maaslander kaas is top. Een vier etages hoge clubsandwich met chips… misschien iets minder. Kijk voor meer heerlijke recepten op maaslander.nl/recepten
  4. Hoe maak je iemand nog vrolijker wakker? Met de juiste tunes. Klik hier voor een heerlijke playlist tijdens het wakker worden.
  5. Timing is alles. Lesje vanuit de horeca: zet eerst de dingen klaar die niet kunnen afkoelen, zoals het sapje, een bakje fruit en het brood. Daarna pas je koffie en een omeletje met kaas erbij. Wel zo lekker voor de ontbijt ontvanger.
  6. Lekker wat leesvoer. Krijgen jullie een (weekend)krant? Vergeet die dan niet uit de bus te halen. Niets is lekkerder dan langer in bed te mogen blijven. Maar dat is geen nieuws natuurlijk.
  7. Gebruik een dienblad zodat je jouw hele creatie in één keer meer naar de slaapkamer kunt nemen.
  8. Vergeet vooral jezelf niet. Veel plezier met het serveren!