Broodje geitenkaas met geroosterde pompoen en rucola
Door het roosteren gaan de suikers in de pompoen karamelliseren, waarmee hij nog lekkerder wordt in combinatie met onze geitenkaas. De pittige rucola frist de boel op.
Door het roosteren gaan de suikers in de pompoen karamelliseren, waarmee hij nog lekkerder wordt in combinatie met onze geitenkaas. De pittige rucola frist de boel op.
Verwarm de oven voor op 230ºC. Schil de pompoen en snijd in de lengte doormidden. Schraap de pitjes eruit met een grote lepel. Snij de pompoen in blokjes en doe ze in een ovenschaal. Haal de blaadjes van de takjes salie en snij ze fijn. Meng ze door de pompoenblokjes met 3 eetlepels olijfolie, breng op smaak met en zout en peper en schuif de schaal in de oven. Rooster de pompoenblokjes in 20 minuten tot ze hier en daar beginnen te kleuren.
Snij de bolletjes overdwars doormidden en beleg met de plakken geitenkaas. Breng de geroosterde pompoen en rucola op smaak met een dressing van 3 eetlepels olijffolie en 1 eetlepel balsamico. Verdeel dit over de broodjes.