• Actie
  • Nieuws
  • Over Maaslander
  • Assortiment
  • Recepten
  • Contact
Terug naar het overzicht

Frisse bagel met vijgenjam, rucola en avocado

5 minuten2 personen

Ingrediënten

  • 2 volkoren bagels
  • 1 avocado
  • Vijgenjam (of verse vijgen)
  • Handje rucola
  • 4 plakken Maaslander belegen 30+ (of een variant naar voorkeur)
  • 1 citroen
Bestel onze kaas

Bestel bij je favoriete winkel

  • Albert Heijn Bestel bij Albert Heijn
  • Jumbo Bestel bij Jumbo
  • Plus Bestel bij Plus
  1. Snij de bagels horizontaal open
  2. Smeer de onderste helft met een laagje vijgenjam, of prak geschilde verse vijgen fijn en verdeel ze op het brood.
  3. Vouw er een plak Maaslander op en beleg met wat rucola en avocado plakjes besprenkeld met citroensap.
  4. Leg daarop de tweede plak kaas en weer wat rucola en avocado.
  5. Leg de bovenkant van de bagel erop.
  6. Smullen maar!
Print dit recept
Deel dit recept met je vrienden
  • Algemene voorwaarden
  • Veelgestelde vragen
  • Westland Kaas B.V.
  • Privacy verklaring

Volg ons op

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te bieden.

Je kunt meer informatie vinden over welke cookies we gebruiken of deze uitschakelen in de .

Powered by  GDPR Cookie Compliance
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.

Strikt noodzakelijke cookies

Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie instellingen kunnen opslaan.

Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.

Cookies van derden

Deze site gebruikt Google Analytics om anonieme informatie zoals bezoekersaantallen en meest populaire pagina's te verzamelen.

Door deze cookie aan te laten staan help je onze site te verbeteren.

Schakel eerst strikt noodzakelijke cookies in om je voorkeuren op te slaan!

Extra cookies

Deze site gebruikt de volgende aanvullende cookies:

(Maak een lijst van de cookies die je hier op de site gebruikt.)

Schakel eerst strikt noodzakelijke cookies in om je voorkeuren op te slaan!