Bereiding
Klop in een ruime kom de eieren los. Voeg de bloem en 50 gram van de kaas toe. Breng op smaak met een snuf zout en versgemalen zwarte peper en leg de kippendijen in het mengsel.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit een scheut olijfolie in een ruime koekenpan. Leg de kippendijen met aanhangend beslag in de hete olie en bak ze aan beide kanten in een paar minuten mooi bruin. Leg ze in een ovenschaal, strooi er de resterende kaas over en laat nog 10 minuten doorgaren in de oven. De kaas smelt lekker en de kip blijft heerlijk mals in zijn jas.
Schrap de worteltjes, kook ze beetgaar en halveer ze in de lengte. Snij de venkel in dunne plakken en halveer de radijsjes in de lengte. Verwarm de witte wijnazijn met het water, het zout en de suiker en roer tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen en giet de zoetzure azijn over de groenten. Serveer de kip met de salade en partjes citroen.