Taco’s met gekruide kippendij, limoenmayo en geraspte kaas
De kippendijen krijgen door de specerijen een Mexicaans tintje. Lekker met avocado en tomaatjes en natuurlijk mag de geraspte kaas niet ontbreken.
De kippendijen krijgen door de specerijen een Mexicaans tintje. Lekker met avocado en tomaatjes en natuurlijk mag de geraspte kaas niet ontbreken.
Snij de kippendijen in stukjes en meng met het komijn- en paprikapoeder en zout en peper naar smaak.
Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak de kipstukjes hierin op middelhoog vuur bruin. Draai het vuur dan lager en laat de kip met een deksel op de pan garen. Hak intussen de knoflook fijn en voeg toe aan de kip.
Meng de mayonaise met de rasp van 1 limoen. Halveer de avocado in de lengte, verwijder de pit en prak het vruchtvlees met het sap van de geraspte limoen. Breng op smaak met zout en peper. Snij de tomaten in partjes en de rode ui in halve ringen. Hak de koriander grof.