Friszoete blauwe bessen en zilte geitenkaas, een topcombinatie. De blauwe bessen garen in balsamicoazijn, zodat de smaak dieper wordt. Maak deze tosti bij voorkeur in de pan, de balsamico-bosbessen kunnen gaan lekken en dat vindt je tosti-apparaat niet fijn.
Bereiding
Zet de bosbessen op laag vuur op met de balsamicoazijn en de suiker en laat in een paar minuten zachter worden. Plet de bessen een beetje. Laat uitlekken in een vergiet.
Bestrijk alle acht sneden brood met 4 eetlepels boter, draai er vier om. Beleg deze met geitenkaas en een paar eetlepels bosbessen. Bedek met de resterende boterhammen, zorg ervoor dat de beboterde kant naar buiten is gekeerd.
Verwarm de oven voor op 200ºC. Verhit een ruime koekenpan op middelhoog vuur en bak de tosti’s per twee. Druk ze licht aan in de pan (bijvoorbeeld met een andere koekenpan) en bak ze zo’n 3-4 minuten per kant tot de kaas gesmolten is.
Houd de tosti’s warm in de oven terwijl je de resterende bakt.
Tip: deze tosti is ook heerlijk met knapperig gebakken pancetta ertussen.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Strikt noodzakelijke cookies
Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie instellingen kunnen opslaan.
Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.
Cookies van derden
Deze site gebruikt Google Analytics om anonieme informatie zoals bezoekersaantallen en meest populaire pagina's te verzamelen.
Door deze cookie aan te laten staan help je onze site te verbeteren.
Schakel eerst strikt noodzakelijke cookies in om je voorkeuren op te slaan!
Extra cookies
Deze site gebruikt de volgende aanvullende cookies:
(Maak een lijst van de cookies die je hier op de site gebruikt.)
Schakel eerst strikt noodzakelijke cookies in om je voorkeuren op te slaan!